Whatsapp of bel mij tel: 0641190549

PVC Vivafloors

Deze afbeeldingen zijn slechts voorbeelden uit de collectie van Vivafloors. Het assortiment is erg uitgebreid. Wij zoeken met alle plezier samen met u voor de perfecte vloer!

Beschrijving

Veel keuzemogelijkheden voor uw PVC vloer

De collectie PVC vloeren van Vivafloors is zeer uitgebreid. Voor de traditionele liefhebber zijn er PVC vloeren die hout nabootsen. Er zijn vloeren met een beton design voor degene die voor een industriële look gaat. En er zijn vloeren met patronen voor degene die net iets extra’s wil. Voor iedere smaak is wel iets te vinden.

Voordelen van een PVC vloer

Een PVC vloer brengt veel voordelen met zich mee. Ten eerste zijn ze erg duurzaam en sterk, waardoor ze erg lang mee gaan. Ten tweede zijn ze geluiddempend. Uw kan met alle rust in uw huis rondstappen zonder iemand wakker te maken! Tot slot, zijn PVC vloeren uiterst geschikt voor vloerverwarming én verkoeling.

Kunt u niet kiezen?

Maatwerkaanhuis geeft deskundig advies. Elk huis heeft verschillende mogelijkheden en elk huishouden heeft natuurlijk zijn eigen eisen. Samen kijken wij naar de perfecte vloer voor uw situatie. Neem gerust contact met ons op!

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “PVC Vivafloors” te reviewen