Whatsapp of bel mij tel: 0641190549

Over mij

Hallo, ik ben Tjeerd Borger.

Oorspronkelijk geboren in Ureterp en inmiddels al meerdere jaren woonachtig in Opende. Mijn bedrijf, Borger Maatwerk aan huis, heb ik in 2017 opgestart en is inmiddels een bekende naam in de omgeving en daarbuiten. Een bedrijf waar ik trots op ben en waar al mijn kwaliteiten (technisch inzicht, servicegerichtheid en ondernemend) samen komen. Samen met mijn Maatwerkteam kunnen wij u volledig helpen op het gebied van woninginrichting. Onderaan deze pagina vindt u onze producten. Deze producten leveren en monteren wij.

Als u iemand inschakelt voor uw maatwerk aan huis, dan verwacht u vakmanschap. Dit is iets wat ik zeker voor u kan verzorgen. Inmiddels heb ik meer dan achttien jaar ervaring opgedaan in verschillende aspecten van dit vak. Daarnaast verwacht u persoonlijk contact en servicegerichtheid. Dat zijn binnen Borger Maatwerk aan huis kernwaarden. Zonder die waarden zou ik dit bedrijf niet willen runnen. Dat betekent dat ik de tijd voor u neem en regelmatig contact onderhoud. Daarnaast staan wij ook voor een stukje nazorg, mocht dat nodig zijn.

Mocht u een bepaald product uit ons assortiment nodig zijn, dan helpen wij u natuurlijk graag, maar voor het complete plaatje kunnen wij u ook van dienst zijn. Staat u bijvoorbeeld op het punt om de sleutel te krijgen van uw nieuwe woning of wilt u gaan verbouwen? Dan overleggen wij graag met u wat we kunnen betekenen. Op die manier is alles goed op elkaar afgestemd en heeft u één betrouwbare partij voor de levering en montering van al uw woninginrichting.

Ik kijk er naar uit om u als klant te ontmoeten en ik garandeer u vakmanschap en service! Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Laat het dan weten. Dan kom ik graag langs voor een vrijblijvend gesprek.