Whatsapp of bel mij tel: 0641190549

Projecten

PVC beneden, laminaat boven, raamdecoratie, maatwerk kast en horren in Augustinusga

Afgelopen week is het Maatwerkteam aan de slag geweest bij een klant in Augustinusga. Hier zijn verschillende producten gemonteerd.

Als raamdeco is gekozen voor EasyFit systemen, plissé. Deze systemen zijn bottum-up en top down te bedienen, zonder koord. De EasyFits worden degelijk op het raam gemonteerd met plakstrips. Als het raam gewassen moet worden, klik je het systeem er makkelijk uit.

Beneden is gekozen voor PVC van MFlor, de authentic serie, met bies. Al jarenlang 1 van onze best verkochte vloeren. PVC van hoogwaardige kwaliteit, met een mooie matte houtstructuur. Boven is gekozen voor een laminaat vloer van Meister. Deze is gelegd op een accustimax ondervloer. Dit is de meest geluid- reducerende ondervloer.  Ook is de trap bekleed bij deze klant, maar daar moeten de puntjes nog op de i worden gezet. Dus deze foto’s volgen later.

In de slaapkamer is een maatwerk kast gemonteerd met hang- en leg mogelijkheden. Opgeruimd staat netjes ;-). Ook de horren, waaronder een plissé hor voor de openslaande deuren,  heeft de klant door ons laten uitvoeren.  Wat fijn, zo’n grote opdracht. Steeds meer klanten weten ons te vinden voor het complete plaatje. Dat vinden wij natuurlijk heel prettig.

 

Deel op social media