Whatsapp of bel mij tel: 0641190549

Projecten

Even terugblikken op 2021

Oh, wat een jaar…. Ook voor ons bedrijf. Vele ontwikkelingen door mogen maken, waardoor het bedrijf is gegroeid. Daar zijn we trots op en willen we ook graag met jullie delen.

Eind 2020 kregen we de mogelijkheid om een nieuwbouw bedrijfspand in Marum aan te kopen. De bouw moest toen nog gerealiseerd worden. We besloten ervoor te gaan, aangezien we in onze woonwijk vaak problemen hadden met de leveringen en de leveringen opslaan in onze garage leidde ook vaak tot ergernissen, aangezien er sprake was van ruimtegebrek. Het bedrijfspand wilden we in eerste instantie gebruiken als opslag van goederen.

Zo gezegd, zo gedaan en de loods konden we per 01-04-2022 betrekken. Dit is een goede keuze gebleken, aangezien leveranciers nu veel makkelijker onze producten kunnen leveren. Er is genoeg ruimte, waardoor we geen stress hebben van passen en meten.

Met de vrijgekomen garage besloten we om onze showroom uit te breiden. De garage, de bijkeuken en het tussenstuk fungeren nu als prachtige showroom. Met behulp van het interieuradvies van EsthersLifestyle is het een mooie en praktische ruimte geworden waar klanten alle materialen kunnen bekijken in een prettige sfeer.

2021 was ook het jaar dat we ons Maatwerkteam hebben versterk met een nieuwe medewerker. Andries is op 1 april gestart, eerst voor 20 uren per week. Dit bevalt ons heel goed. Andries is jong, gemotiveerd, leergierig en bovenal een hele prettige collega, die ook goed met de klanten op kan schieten. Heel fijn om hem er bij te hebben. Naast Andries kunnen we ook nog altijd rekenen op onze vakman Geert. Zijn jarenlange timmerervaring heeft ons Maatwerkteam ook dit jaar weer door lastige klussen heen geholpen. Naast deze twee toppers stonden er ook weer andere zzp-ers en diverse familieleden voor ons klaar als dat nodig was. Heel fijn!

Het was natuurlijk het jaar van veel thuis werken. Mensen zaten thuis en investeerden hun geld ook in hun huis. Dat was voor onze zaken natuurlijk goed. En daar zijn we zeker blij mee. Ook veel klanten die ons in 2021 gelukkig weer wisten te vinden, soms voor ons bekende klanten en ook weer nieuwe. Of klanten via mond tot mond reclame. Daarnaast ook veel collega ondernemers uit de sector die ons voordroegen als geschikte woninginrichter. Voor al onze klanten en samenwerkende partners, dank jullie wel voor weer een top jaar!

Voor ons zeker een goed jaar, maar onze gedachten gaan uit naar collega ondernemers die het nu zeer zwaar hebben, ondernemers die hun zaak vanwege de regels tijdelijk dicht moeten houden. Wij vinden dit vreselijk en hopen dat alles snel weer normaal mag worden.  Wij wensen iedereen een Gezond, Liefdevol en Gelukkig 2022!

Deel op social media

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram