Whatsapp of bel mij tel: 0641190549

Projecten

In eigen dorp aan de slag: allemaal kasten op maat mogen plaatsen in nieuwbouw woning Opende

Vandaag foto’s mogen maken van een prachtige klus. Deze klus hebben we gegund gekregen door familie Notenbomer. Zij wonen in een prachtige nieuwbouwwoning in Opende. Een thuiswedstrijd dus voor het Maatwerkteam.

Dit keer ging het niet om 1, niet om 2, niet om 3, maar om maar liefst 4 maatwerk kasten in 1 woning. Wij zijn natuurlijk blij met alle opdrachten, groot en klein, maar dit soort klussen zijn toch wel extra bijzonder. Het hele huis heeft door deze kasten in verschillende ruimtes een andere look en ook extra opbergruimte gegeven.

Laten we beginnen bij de 1e slaapkamer. Hier is een kast op maat onder een schuin plafond geplaatst. Ook hebben we bij deze kast rekening gehouden met een brede televisie die erin moest komen te staan. De bedrading hebben we gelijk er achter aangelegd, zodat dit niet in het zicht zou komen. De TV staat nu in de kast en kan tevoorschijn worden “getoverd” als de klant dat wenst. “Opgeruimd staat netjes”.

Op de tweede slaapkamer is in een nis een kast op maat geplaatst met een hang- en leggedeelte. Daarnaast zijn er lades en schoenenrekjes in geplaatst. De kast is mooi afgewerkt met de Bologna Moderne Stijldeuren.

Op de derde slaapkamer is een soort “walk in closet” gerealiseerd. Met aan de ene kant een grote open kast met hang- en legmogelijkheden en aan de andere kant een lagere kast, hier in gebruik voor de schoenen. Deze kasten geven de ruimte een mooie en luxe uitstraling.

Dan “last but not least”, de kast in de bijkeuken. Ook geplaatst in een nis. Dit geeft de klant extra opruimmogelijkheden. De deuren die hier zijn geplaatst zijn in kleur Eiken Bardolino.

Al met al een super klus! Klant tevreden en dus het Maatwerkteam ook weer tevreden!

Deel op social media