Projecten

Oldekerk: het hele huis in de EasyFit “Prachtig & Praktisch”.

Via via, de mooiste manier om bij een klant binnen te komen. Het is eigenlijk een compliment van de buren, die dus tevreden zijn.

Zo kwam ook deze klant uit Oldekerk bij ons op de lijn. Ze wilden graag raamdecoratie voor in hun woning. We maakten een afspraak en al snel was ik bij de klant thuis, met de proefstalen, om de klant een goed beeld te geven van de mogelijkheden.

De klant wilde net als de buren gaan voor het EasyFit systeem. Dit vonden zij een mooi en praktisch systeem voor hen. Ook ideaal voor de draaikiepramen in de woning.

Voor de benenverdieping werd er gekozen voor een semitransparante antraciete stof en voor de slaapkamer moest er een verduisterende stof gebruikt worden. De klant uitgelegd dat dit 90% verduisterend werkt. Door de naden aan de zijkant, werkt het niet 100% verduisterend. Als dit wel gerealiseerd moet worden, dan kan er gekozen worden voor een overgordijn.

Mensen staan soms versteld dat dit systeem ook gebruikt kan worden in de badkamer. Ja, dat kan echt! Mits de ruimte en de stof goed geventileerd wordt.

Na een rondje door het huis, zijn alle maten met professionele apparatuur opgenomen. Dit om fouten te voorkomen. Aan de hand van de maten is een offerte gemaakt voor de klant. De klant ging akkoord en vanuit daar kon het product besteld worden bij de leverancier.

Na een levertijd, waarin wij de klant altijd goed op de hoogte houden, is het tijd voor het maatwerkteam om in actie te komen. Er werd een moment van montage overeengekomen met de klant. Met twee man sterk hebben we in een dagdeel alle EasyFit systemen in het huis opgehangen. Dit alles zonder boren en schroeven. En natuurlijk ruimen we na die tijd alles netjes op, zodat de klant optimaal kan genieten van het resultaat.

Het resultaat mag er zijn! Zie de foto’s. Klant blij = wij blij 😉

Deel op social media