Whatsapp of bel mij tel: 0641190549

Projecten

Laminaatvloer Beautifloor in Grou gelegd.

Vorige week deze laminaatvloer van Beautifloor gelegd in Grou. Dit is de eerste vloer die we gelegd hebben van dit project. We moeten hier de benedenverdieping en de zolder ook nog. En naast de vloeren gaan we ook nog een inbouwkast plaatsen. We zijn die ochtend om 7:00 begonnen, wel vroeg want we wilden de vloer er in 1 dag in hebben. Eerst even een bakje koffie bij de klant en daarna aan de slag. We beginnen altijd met het voorbereidende werk natuurlijk.

Voorbereiding

Eerst schoonmaken want er mag natuurlijk niets onder de ondervloer komen. Daarna de ondervloer leggen en dan kunnen we beginnen met het leggen van de vloer. De eerste planken moeten we extra aandacht aan besteden want dit is belangrijk voor het vervolg. Tussendoor nog even een bakje koffie en daarna de rest van de planken er in.

Vloer afwerking

Als alle planken erin zitten begint de afwerking, hogeplint, afwerkstrippen en nog even afkitten en het is alweer klaar. We zijn inmiddels wel 17:00 maar de klant is blij met resultaat en dan zijn wij dat natuurlijk ook ,daar doen we het voor! Wat nog wel even mooi is om te vermelden dat we bijna geen plakplinten hebben gebruikt. Het laminaat is onder de kozijnen door geplaats, dit was de wens van de klant!
Bedankt familie Volbeda voor het vertrouwen in onze organisatie.

Deel op social media