Projecten

Laminaat vloer van my floor gratis gelegd in Noordwijk

De laatste week van Februari 2017 hebben we deze mooie laminaatvloer van My floor gelegd in Noordwijk onder de actie voorwaarden vloeren gratis gelegd.

Hoe kwam de opdracht bij Borger maatwerk aan huis?

We waren niet voor het eerst bij deze klanten. De klanten woonden eerst in Marum. De klanten wilden graag een andere woning en hun oog was gevallen op een mooi huis in Noordwijk. In die nieuwe woning wilden ze ook graag een nieuwe vloer. De link was dan ook snel gelegd naar Borger maatwerk aan huis. De vorige keer was de samenwerking tussen beide partijen goed bevallen. We hebben een afspraak met de klant gemaakt voor een verkoopadvies gesprek. Dit is gebruikelijk bij ons omdat we willen dat de klant de juiste keuze maakt. Het is dan ook belangrijk dat we hier de tijd voor nemen. De klant had als wens dit op een avond te plannen, ze werken namelijk allebeide. We zijn met de vloeren naar de klant thuis gegaan hebben de mogelijkheden door genomen. De keuze was gevallen op een mooie laminaatvloer van My floor. De vloer heeft een mooie levendige en robuuste uitstraling. Als afwerking werd er gekozen voor een mooie blokplint van het merk Bodiax. Deze plinten zijn voorzien van een folie laag en is later goed over te schilderen, mocht dit nodig zijn.

De uitvoering

Het is belangrijk dat de vloer minimaal 48 uur acclimatiseert, hier houden wij ons dan ook aan. We hebben de vloer bij de klant thuis gebracht om te acclimatiseren.

Een paar dagen later zijn we begonnen met het leggen van de vloer. Eerst maken we schoon en daarna leggen we een kwalitatief goed ondervloer er in. We leggen eerst de eerste lagen recht. We besteden hier extra aandacht aan, want legt de vloer recht, dan geeft dit veel plezier voor de rest van de vloer. Waar we verder rekenschap mee houden is de ruimte die het laminaat nodig heeft om te werken. Wij houden altijd tijdens het leggen 10 mm aan.

Wanneer de laminaatvloer gelegd is komt de afwerking. Daar hebben we dan ook de mooie hoge blokplint van Bodiax voor gebruikt. Deze blokplint is met high- tack tegen de muur geplakt. Daarna hebben we deze plinten aan de bovenkant netjes afgekit. En natuurlijk hebben we alles netjes opgeruimd voor de klant en even de dweil erover gehaald. De klanten konden zo hun spulletjes weer terug zetten.

De klanten warden weer blij met geleverde werk!

 

Deel op social media