Whatsapp of bel mij tel: 0641190549

Vrijblijvend adviesgesprek

Klanten adviseren om hun woonwensen te realiseren

In een adviesgesprek vind ik het ontzettend belangrijk dat u uw eigen keuzes maakt. Ik adviseer, maar daarbij zal nooit mijn mening qua smaak een rol spelen. Het is en blijft de keuze van de klant. Ik kan enkel adviseren over voor- en nadelen van bepaalde keuzes. Een pusherige aanpak zult u hier dan ook niet mee te maken krijgen. Het betreft een open en persoonlijke sfeer waarbinnen u optimaal uw keuzes kan maken.

Mijn kennis is uw voordeel

Daarnaast weet ik door mijn ervaring wat belangrijk is op het gebied van het monteren van de producten, waardoor fouten geminimaliseerd kunnen worden. Neem nou als voorbeeld een PVC vloer, recent heb ik een klant gehad die in hun bestaande woning vloerverwarming en een nieuwe PVC vloer wilde. De PVC vloer kwam bij mij vandaan. In ons adviesgesprek heb ik gelijk aangegeven dat de sleuven van de vloerverwarming niet kunnen worden aangesmeerd met tegellijm, omdat dit niet kan in combinatie met de egalinevloer (ondergrond PVC). Veel bedrijven die de vloerverwarming frezen hebben namelijk deze werkwijze. Deze klant kon dit dan ook gelijk goed aangeven bij het bedrijf wat de vloerverwarming erin zou frezen. Op die manier liep het proces soepeler. 

Wanneer u het formulier hieronder invult en verstuurd, dan neem ik daarna spoedig contact met u op voor het maken van de afspraak.