Whatsapp of bel mij tel: 0641190549

Projecten

Vloer en raamdecoratie Surhuisterveen

Afgelopen week een mooi project afgerond in Surhuisterveen.

We mochten bij deze familie de raamdecoratie en de vloer leveren en monteren. De woning heeft daarmee een compleet andere look gekregen.

Als vloer is gekozen voor de PVC Mfor (kleur Shade) met bies. Deze PVC is van hoogwaardige kwaliteit met een dikke toplaag.  De bies zorg voor een mooi effect, waardoor de vloer op een houten vloer lijkt. Deze PVC heeft een voelbare structuur. PVC biedt comfort en is geluiddempend. De vloer is afgewerkt met een hoge plint.

Naast de vloer zijn er ook inbetweens op een zwarte roede gemonteerd. Eigenlijk verkopen wij 9 van de 10 keer gordijnen in de wave plooi. Deze plooi zorgt voor een strak resultaat. Wanneer je de gordijnen open hebt, ontstaat er een mooi compact en netjes “pakje” aan de zijkant. Hier is gekozen voor de kleur Graniet.

Ook de houten jaloezieën met ladderband geven een stukje sfeer aan de woning. Daarnaast geeft het ook altijd een stoere look. Deze jaloezieën zijn wederom van hoogwaardige kwaliteit. Veel houten jaloezieën gaan op den duur krom staan door warmte en zon. Deze jaloezie is wat dat betreft 1 van de besten in zijn soort.

Als laatste nog 2 easy fitsystemen geplaatst. Dit is een ideale oplossing voor draaikiepramen. Zonder boren en schroeven plak je deze systemen op het raam.

Bedankt voor deze mooie opdracht en we hopen dat jullie er veel woonplezier van mogen ervaren.

 

Deel op social media

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram