Whatsapp of bel mij tel: 0641190549

Projecten

Project in Leek

In Leek mochten we deze mooie woning die gebouwd is door Notebomer volledige stofferen. Wat begon met een gezellig en leuk advies gesprek eindigde in dit mooie resultaat.

Een mooie pvc vloer van Viva floors in de kleur 6860 die een warme sfeer geeft aan de woning. Deze vloer is afgewerkt met een hoge plint 80 x 12 (deze wordt nog geverfd).

De ramen zijn bekleed met een Duette Batiste kleurnummer 002  en afgewerkt met een mooie witte bovenbak en onderlijst. Voor de bediening is gekozen voor een smartcord zodat er geen lange draden op de grond liggen.

Voor de tuindeuren hangt het gordijn type Mondain in kleur Taupe met een wave plooi en een zwarte rail roede. Veel sfeer maar toch ook nog voldoende lichtinval.

Voor alle draaikiepramen zitten easy fit systemen die speciaal zijn gemaakt voor kunstofdraaikiepramen. Boven is gekozen voor verduistering en de bijkeuken weer semi-transparant.

In een aantal draaikiepramen zijn ook horren geplaatst. Dit zijn super systemen die functioneel en netjes afgewerkt zijn. Ook voor de tuindeur is een mooie en stevige plissé hordeur geplaatst.

Al met al een leuk project om uit te voeren. De klant is blij en dan zijn wij dat ook!

 

Deel op social media