Whatsapp of bel mij tel: 0641190549

Projecten

Raamdeco en horren bij Makelaardij van der Wier

De familie van der Wier koos het Maatwerkteam om bij hen thuis de volgende producten te leveren:  verduisterende gordijnen in combinatie met plissés/ dakraamrolhor/ inzethorren (met transpatec gaas).

De verduisterende gordijnen van Velux bieden comfort: geen lichtinval in de slaapkamer. Daarnaast geeft de plissé een mooi effect. Het Velux systeem wordt op basis van de codering van het dakraam besteld en is daarmee precies op maat en valt perfect in het dakraam. Hiermee wordt er een mooie strakke afwerking gegarandeerd.

Voor de dakraamrolhor hebben we gekozen voor een ander merk. Dit product van Velux heeft namelijk niet onze voorkeur. Het merk wat we hier hebben gekozen is van Toppoint. Deze sluit mooi af en houdt de insecten optimaal buiten de deur. Daarnaast is de bak bovenaan het systeem compact.

De inzethorren hebben transpatec gaas. Dit is meerdere malen sterker dan normaal standaard gaas en door dit gaas kan je ook beter zien, waardoor je eigenlijk amper kan zien dat er een hor zit.

Al met al weer een fijne klus in het mooie Opende!

Deel op social media

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram