Projecten

Kast op maat van Raffito gemonteerd in Groningen

Hoe kwam de opdracht tot stand?

Een kast op maat gemonteerd in Groningen, hoe kwam deze opdracht tot stand. De klanten hadden ook al een vloer door ons laten leggen. Eigenlijk zijn de vloer en de kast op maat tegelijkertijd tot stand gekomen. De klanten hadden via andere mensen gehoord dat wij een goed adres zouden zijn voor woninginrichting. Daarom hebben de klanten een advies gesprek aangevraagd bij hun oude huis. Daar hebben we op een avond de mogelijkheden van een vloer en een kast op maat door genomen. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van vloeren, er zijn diverse designs en verschillende kwaliteiten. Bij een kast op maat kun je de kast zo samenstellen zoals jezelf graag zou willen. We komen dan met een ontwerp programma bij de klanten thuis en proberen dan de kast van uw dromen samen te stellen. Dit hebben we daarom ook gedaan bij Giovanni en Mirjam. De klanten waren vandaag heel erg zeker van hun keuzes en vonden het ook niet moeilijk om een keuze te maken. Het gesprek liep daarom ook vloeiend, de opdracht was dan ook snel rond.

De definitie fase

Een kast op maat wordt precies op maat gemaakt en daarom moet de kast ook ter plaatse ingemeten worden. We zijn daarom naar Groningen gegaan om de kast precies in te meten. Daarna moet het besteld worden, de gemiddelde levertijd is een 15 werkdagen.

De kast is binnen en we hebben een afspraak gemaakt met de klant om de kast te monteren. Op naar Groningen voor de plaatsing, de montage van een kast is leuk. Er wordt een mooie kast in het zicht gebracht. Eerst is het belangrijk om alles te sorteren. De planken moeten wel op de juiste plek komen. Daarom is het voor werk wel belangrijk. Dan kan het opbouwen beginnen, dit begint bij het interieur en daarna kunnen de schuifdeuren geplaatst worden. Je bent dan een aantal uur verder, maar het resultaat mag er weer zijn. De klanten waren weer tevreden met hun kast op maat van Borger maatwerk aan huis.

Deel op social media